Контакт

Локација 1: СКОПЈЕ
Качанички пат б.б. (до Циглана)
во склоп на Авто Сервис DAIM
+38971501111

Локација 2: ТЕТОВО
Булевар Видое Смилевски Бато б.б.
(спроти АМСМ покрај река)
+38976270240